Вести

Дан школе ...

Дан школе свечано смо обележили 26. фебруара 2018. године у матичној школи у Бранковини. Гости су могли ...

27.Feb 18. - 12:11

Просветни преглед - Мале сеоске ...

...

3.Nov 17. - 15:18

ЈАВНЕ НАБАВКЕ ...

...

26.Sep 17. - 19:26

Све вести...
Донација Триглав Oсигурања

Триглав група, у оквиру које послује и Триглав Осигурање Београд, кроз своју фондацију "Све ће бити у реду", помаже и подржава најслабије чланове у друштву и подстиче друштвено-одговорно понашање. Данас су представници компаније званично уручили донацију нашој школи у износу од 15.000 EUR за санацију крова који је оштећен у прошлогодишњим катастрофалним поплавама.

Овом приликом су гости Ваљева и Бранковине били Матеја Норчич Штамцар, отправница послова Амбасаде Републике Словеније, Драган Марковић, генерални директор Триглав Осигурања Београд и Матјаж Божич, извршни директор Триглав Осигурања.

Након пријема у Градској кући и свечаног уручења донације нашој школи и школи "Илија Бирчанин" Ставе, гости су имали прилику да обиђу школу у Бранковини, као и да посете читав наш културно-историјски комплекс. Маскота компаније Кужа Пази је поделила свим ученицима поклоне.

Сви запослени и ученици школе препознају ову донацију као знак подршке и на томе смо неизмерно захвални компанији Триглав Осигурање Београд а посебно директору ваљевске филијале, Радоици Рстићу.Линкови


Прота Матеја Ненадовић
Биографија
(Бранковина, 1777. -
Ваљево, 1854.)


Школске новине
МЕСЕЧНИК
електронско издање


Општина
ВАЉЕВО
званична презентација