Вести

Дан школе ...

Дан школе свечано смо обележили 26. фебруара 2018. године у матичној школи у Бранковини. Гости су могли ...

27.Feb 18. - 12:11

Просветни преглед - Мале сеоске ...

...

3.Nov 17. - 15:18

ЈАВНЕ НАБАВКЕ ...

...

26.Sep 17. - 19:26

Све вести...

Такмичења

У току школске 2015/2016. године наши ученици су учествовали на такмичењима из срског језика, математике, хемије, историје, ТИО, географије, математике, српског језика, биологије и физике. Најбољи резултати су постигнути на такмичењима из ТИО, српског језика и физике где су наши ученици стигли до републичког нивоа такмичења. Из свих осталих предмета ученици су учествовали на општинском и окружном нивоу.

ТИО

Ученици наше школе Бојан Јовановић VIII-1, ментор Биљана Арсенић, Владимир Митровић VIII-1, ментор Биљана Арсенић, Ђорђе Јовановић VIII-1, ментор Биљана Арсенић и Марко Милићевић VII-2 ментор Весна Бранковић и Сања Миливојевић V-2 ментор Весна Бранковић, учестовали су на Републичком такмичењу из техничког и информатичког образовања одржаном 13. и 14. маја у Нишу при чему су остварили запажене резултате у ауто, бродо, ваздухопловном и папирном моделарству.

СРПСКИ ЈЕЗИК

На окружном такмичењу из српског језика и језичке културе, одржаном 3. 4. 2016. у 10 часова у Првој основној школи, такмичиле су  се  ученице наше школе Сања Миливојевић V2, Ана Панић VII2 и Андријана Станковић VII2. Сања је имала 17 поена и заузела је треће место, а ученице седмог разреда су освојиле 18 поена и тиме освојила друго место на окружном такмичењу. Ученице седмог разреда су се пласирале на републичко такмичење, а за ученике петог разреда је ово последњи ниво такмичења.

ФИЗИКА

Ученик Ђорђе Јовановић VIII-1 је на Републичком такмичењу освојио треће место.

 

ВУКОВА ДИПЛОМА Ђорђе Јовановић VIII-1

 

ПОСЕБНЕ ДИПЛОМЕ

Ђорђе Јовановић VIII-1, ТИО и физика

Бојан Јовановић VIII-1, ТИО

Владимир Митровић VIII-1, ТИО

 

 

 

 

 

 


Линкови


Прота Матеја Ненадовић
Биографија
(Бранковина, 1777. -
Ваљево, 1854.)


Школске новине
МЕСЕЧНИК
електронско издање


Општина
ВАЉЕВО
званична презентација