protab@ptt.rs

+381 014 272 116

Софија Ковачевић,  ђак генерације за школску 2019/2020. годину

 

Ученица је  матичне школе у Бранковини и носилац дипломе ,,Вук Караџић“. Учествовала је на бројним такмичењима из биологије, математике, ТИО, али је највише успеха постигла пласманом на републичко такмичење из српског језика.

Ивана Марјановић, ђак генерације за школску 2018/2019. годину

Ученица је ИО Гола Глава и носилац дипломе ,,Вук Караџић“. На такмичењима из биологије и српског језика долазила је до окружног, а из ТИО је освојила друго место на републичком нивоу.

Предраг Симић, ђак генерације за школску 2017/2018. годину.

Ученик је матичне школе у Бранковини и носилац дипломе ,,Вук Караџић“, као и посебних диплома из Техничког и информатичког образовања и географије. Имао је пласман на републичко такмичење из ТИО и освојено треће место на окружном такмичењу из географије.

 

Андријана Станковић, ђак генерације за школску 2016/2017. годину

Ученица је ИО Гола Глава и носилац дипломе ,,Вук Караџић“. Квалитет усвојеног знања је дошао до изражаја на бројним такмичењима чиме је наша школа добила на значају на свим нивоима, од општинског до републичког. 

 

 

Ђорђе Јовановић, ђак генерације за школску 2015/2016. годину

Ученик је матичне школе у Бранковини и носилац дипломе ,,Вук Караџић“. Кроз своје школовање, Ђорђе је постизао изузетне резултате у наставним и ваннаставним активностима, освајајући бројне награде и похвале на свим нивоима такмичења, посебно из природних наука – републичка такмичења из ТИО, физике и интернационално такмичење из математике „Кенгур“.

 

 

Слађана  Јевтић, ђак генерације за школску 2014/2015. годину

 

Ученица матичне школе у Бранковини. Показала је изузетан успех из свих  наставних предмета током читавог школовања и носилац је дипломе „Вук  Караџић“. Члан је драмске секције старијих разреда. Учествовала је на  општинским такмичењима из српског језика.

To Top ↑